Categorieën

Welkom particulier

Foto
I.v.m. de corona-crisis hebben we een webwinkel geopend zodat u zonder persoonlijk contact planten kunt bestellen. U vindt hier maar een heel klein gedeelte van ons assortiment.
U vindt hier tevens ook producten van andere lokale ondernemers uit de gemeente Dalfse

www.perkgoeddalfsen.nl

De kwekerij is gewoon geopend als u zelf uw plantjes wilt uitzoeken. Houdt u hierbij de richtlijnen van de RIVM in acht!U bent als particulier van harte welkom bij ons. Maar....... wij zijn anders dan een winkel!
Bij ons kunt u zelf door de kas "dwalen" om uw planten uit te zoeken. Maar denk eraan, het kan er nat zijn. Dus kom niet in uw mooiste kleren.

Ons gehele assortiment is te zien op deze website. De seizoenen zijn verdeeld in 3 categorieën. (vroege voorjaar, voorjaar en najaar). Wilt u zien wat we op dit moment bloeiend in de kas hebben staan, gebruikt u dan het filter. Als u 'leverbaar' aanklikt ziet u alleen de planten welke op dit moment klaar zijn voor de verkoop. U kunt tevens via het filter selecteren op bloemkleur, plantbouw (staand/ hang), standplaats (zon / schaduw) en de uiteindelijke hoogte van de plant in uw tuin.

Wij verkopen GEEN groenteplanten aan particulieren. Deze kopen wij alleen in voor onze detaillisten. Bent u op zoek naar groenteplanten, dan kunnen wij u wel vertellen welke detaillist van ons bij u in de buurt zit.

Wilt u graag mooie potten erbij of de planten ingepakt hebben en hulp krijgen bij het uitzoeken. Dan kunt u beter naar één van onze detaillisten gaan.

Wij hebben wel speciaal voor u als particulier een aantal unieke producten.
Zoals professionele voeding, potgrond en potten met waterreservoir.
Wilt u een ander verrassen, wij hebben ook cadeaubonnen.

U kunt bij ons betalen met de pin.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Door corona hebben veel ondernemers het moeilijk,
of ze moesten sluiten of klanten durven niet te komen.

Daarom heeft Kwekerij Onderdijk een webwinkel gemaakt waarbij alle lokale ondernemers uit de gemeente Dalfsen hun producten kunnen aanbieden.
Bestellen, betalen en afhalen zonder persoonlijk contact.

www. perkgoeddalfsen.nl

De kwekerij blijft open en met inachtneming van de regels van de RIVM bent u van harte welkom.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!

Martie, Jolande en medewerkers.